Dames 1 verliest opnieuw

Zaterdag 3 oktober kwam Volco dames 2 op bezoek in de Bast. Volco, gedegradeerd uit de promotieklasse, nam 5 punten mee terug naar Ommen. Uit 3 wedstrijden heeft dames 1 nog maar 1 punt weten te behalen.

Iets voor 17.00 uur werd er aan de eerste set begonnen met Anniek, Iris, Daniek, Annelieke, Tamara, Hilde en libero Paulien. Er werd goed gespeeld aan de kant van VCO, maar het liep ook goed aan de kant van Volco. De eerste set ging met een stand van 18-25 naar Volco.

De tweede set begon slecht aan de kant van VCO. Bij een stand van 4-7 volgde een time-out, maar Volco bleef tot de tweede time-out, 5-13, doorgaan met hun spel. VCO probeerde nog terug te komen, maar het was al te laat. Ook de tweede set ging naar Volco. Wederom met een stand van 18-25.

Met goede moed begon VCO aan de derde set. Op een stand van 10-5 werd Volco gedwongen een time-out te nemen. Volco kwam terug, maar VCO hield de voorsprong. Uiteindelijk was het Volco die de set afmaakte. Nu met een stand van 22-25.

In set 4 leek het erop dat er niks meer lukte. Op een gegeven moment stond VCO achter met een stand van 3-12! VCO probeerde nog wat terug, maar het was al te laat. De laatste set eindigde met een stand van 13-25.

Volgende week wordt er weer tegen Volco gespeeld. Om 16.15 uur in Ommen. Mocht u zich nog vervelen, publiek is altijd welkom!

 

3 oktober

Gelukkig viel er ook nog wel iets te vieren.

Foto: VCO ’72 (Kijk ook op de VCO ’72 facebookpagina voor foto’s)

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.