MC1 blijft ongeslagen

Zaterdag 31 oktober speelde MC1 tegen VKM. VKM was zeer aan de dames gewaagd maar met een hoop strijdlust en goed volleybal werden de Muntendammers zonder punten naar huis gestuurd. Opnieuw een 3-0 overwinning voor de meiden, die deze competitie nog geen set verloren hebben.

Coaches Henk Kip en Bert de Roo hadden alle 9 meiden tot hun beschikking. De eerste set moest VKM er nog even inkomen. Het leek erop dat de VCO-ers op een makkelijke overwinning zouden afstevenen maar VKM gaf zich niet zomaar gewonnen. De Muntendammers kwamen sterk terug maar de achterstand was te groot om volledig te overbruggen. VCO won de eerste set dan ook met 25-23.

De tweede set kwamen er drie frisse meiden binnen de lijnen. Het ging de hele set gelijk op maar ook nu waren de VCO-ers iets alerter. VKM profiteerde vooral van hun lengte aan het net. Veel ballen werden doorgetikt of in één keer over het net gespeeld. VCO bleef keurig alle ballen drie keer spelen en zette VKM onder druk met af en toe een mooie aanval. Ook deze set ging naar VCO, opnieuw 25-23.

De derde set werden er weer drie meiden gewisseld. Opnieuw was het erg spannend. Maar ook deze set won het volleybal van VCO van het doortik en pingpong volleybal van VKM. Het was super spannend maar ook deze set werd er gewonnen, 26-24!

DSC_3318 DSC_3379 DSC_3386

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.