Van het bestuur

Inmiddels is het al weer december. De eerste helft van het volleybalseizoen zit er op. Het bestuur is de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een nieuwe secretaresse, aangezien Rianke Nieuwenhuis na de zomer had aangegeven dat ze zou gaan stoppen. Rianke heeft jarenlang veel tijd en energie in deze functie gestoken. Rianke, we hebben je tijdens de ledenvergadering al bedankt voor je enorme inzet, maar bij deze, nogmaals, heel erg bedankt.

Aan ons dus de taak om voor Rianke een waardige vervanger te zoeken.  We denken deze te hebben gevonden in de persoon van  Elise Boels. Zij zal toetreden als bestuurslid in de functie van secretaresse. Het bestuur is zeer content met haar aanstelling. Elise is al jaren zeer nauw betrokken bij VCO’72.

Verder kunnen we jullie meedelen, dat Hemmo de Vries de intentie heeft uitgesproken om ook volgend seizoen bij VCO’72 te blijven. Hier zijn wij als bestuur heel blij mee. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een enorme kwaliteitsinput geeft bij de jeugd. En de jeugd heeft de toekomst.

Tenslotte willen we jullie als bestuur  prettige kerstdagen toewensen en een heel gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar.

HM

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.