Smash D2 – VCO ’72 D1

Vandaag was het zover dames 1 mocht weer een wedstrijd spelen en dit keer ging de reis naar Smash Beilen.

Om 17:15 vertrokken de dames richting de drenthehal in Beilen.

De eerste set begonnen we met Elyn, Tamara, Iris, Paulien, Diana, Hilde en Annelieke in het veld.

Daniek, Moniek, Anniek stonden deze set aan de kant. We waren klaar om te beginnen, we moesten in het spel komen.

Door prikballen konden we een beetje meekomen, Want aanvallend hadden we niet veel kansen.

Deze set is verloren  met 25-21.

De tweede set ging beter, er werd beter aangevallen en er was een voorsprong van vijf punten op een stand van 17-12.

Hierna werd het allemaal rommeliger; ballen werden niet meer afgemaakt en boven de 20 punten zijn er te veel service fouten gemaakt

Na veel gevochten te hebben, hebben we deze set verloren met 30-28.

De derde set ging minder goed dan de vorige sets, we speelde niet netjes en de dames van Smash/B maakte daar gebruik van.

Deze set verloren we met 25-17.

De vierde set werd slecht begonnen door de dames van vco, we probeerde ons nog terug te vechten maar dat is ons niet gelukt.

Met een eindstand van 25-20 werd ook deze set verloren.

Helaas hebben we geen punten mee naar huis genomen, Maar zaterdag 3 oktober is onze eerste thuiswedstijd.

U bent van harte welkom om 17:00 uur in de bast!