Dames 5 wint met 4-0

Door Agnes Wubs | De een na laatste wedstrijd werd in de Bast gespeeld tegen Blijham.

In het begin van het seizoen hadden wij van Blijham gewonnen met 1-3. Dus we waren allemaal vol goede moed om de 4-0 te gaan maken deze avond. Het team was compleet dus elke set zouden er 2 gewisseld worden.

De eerste set zaten Rikste en Agnes op de bank. De set begon makkelijk en al gauw was er een voorsprong. De set werd gewonnen met 25-18. De tweede set gingen Annette en Albertine op de bank, Agnes kwam op lang en Rikste nam haar plaats als spelverdeler in. Het ging heel goed en deze set werd gewonnen met 25-11.

Nu stonden we voor de derde set, onze set waarin we vaak erg wegzakken. Annelien en Karin gingen op de bank, Albertine kwam op lang en Agnes verschoof naar de mid-positie. Een spannende set werd het een time-out hadden we nog nodig toen de stand 21-23 werd. De set werd gewonnen met 25-23.

De laatste set wilden wij nu ook winnen! Greetje en Geertruidie kwamen op de bank en Karin verruilde haar plek als spelverdeler door op lang haar positie in te nemen.

Het spel was deze set niet mooi, rommelig en ook het zoeken naar de positie was soms lastig. Toch wisten wij de set te winnen met 25-19.

Voor de eindstand in de lijst maakt het niet meer uit, we staan 8ste en dat zullen wij ook blijven. Toch een 4-0 overwinning is een mooi resultaat en dit hebben wij dan ook nog even gevierd met bitterballen bij Bennie.

Aanstaande donderdag spelen wij weer thuis dan tegen Volop ’69 dames 4.