Dames 1 neemt vier punten mee uit Assen

Na een maandje ‘winterstop’ werd er vanavond weer gevolleybald door dames 1. De reis ging naar Assen waar Sudosa/Desto dames 6 de tegenstander was. Nadat het in de kleedkamer weer een zootje ongeregeld was, waarom gaat iedereen er toch altijd met de kleren van Miriam vandoor?, kon de wedstrijd beginnen. De inspeelballen werden deze avond mogelijk gemaakt door Flash/Veendam H1, waarvoor nog onze hartelijke dank.

De wedstrijd begon sterk. VCO derde over Assen heen. Twee time-outs en een wissel aan de kant van Assen leverde Sudosa niets op, de set ging eenvoudig naar VCO, 15-25. Onder het motto ‘never change a winning team’ bleef iedereen op zijn positie staan.

Het beste van het spel was nog niet vertoond. Dat hadden we bewaard voor de tweede set…. of toch niet. Sudosa wisselde op drie posities en dit zorgde voor een veel sterkere tegenstander. Het ging gelijk op, maar langzamerhand zakte het wat weg. Sudosa kwam op een lichte voorsprong en op 23-21 vroeg Mick een time-out aan. Vier punten op rij zorgen ervoor dat de set wel gewonnen werd met 23-25.

De derde set kwam Hilde in het veld voor Daniek. De dames Kruiter maakten er in het achterveld een potje van. Paulien probeerde de bal overal vandaan te halen maar eigenlijk was dit onmogelijk. Een donderpreek van Mick volgde. Helaas werkte het niet. De set ging naar Sudosa, 25-18.

Na dit kleine incidentje waren we erop gebrand om de vierde set te winnen. Geen moment kwam dit in gevaar. Sudosa wisselde nog gedurende de set maar VCO gaf niets meer cadeau. Met een paar bekeken ballen werd de set afgesloten, 16-25.

De hapjes konden in de frituurpan! Op naar de volgende thuiswedstrijd, 18 januari om 17:00 uur tegen M.S.K.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.