Dames 1 hard onderuit

Vrijdag 14 november moest dames 1 van VCO spelen in Westerbork tegen Klaverblad Verzekeringen/Quinto Dames 1. Quinto staat op de vierde plek in de competitie.
In de kleedkamer werd als snel de vraag gesteld: Waar zijn de shirtjes? We keken elkaar allemaal aan en opeens wist Julia te vertellen dat ze de shirtjes nog thuis had liggen. Quinto had nog een paar reserve shirtjes liggen die we gebruikten voor het inspelen. Gelukkig hebben wij trouwe supporters en zo konden we toch beginnen in onze eigen, vertrouwde shirtjes. Bedankt voor het brengen!
De eerste set begon goed. We wisten als snel een groot gat te slaan tegen de dames uit Westerbork. Het spel was niet geweldig, maar toch was er een stand van 15-20 voor VCO. Wat er toen gebeurde was niet helemaal duidelijk. Quinto kwam goed terug en zo werd de eerste set door hen gewonnen met 25-23.
Ook in de tweede set had VCO geen kans. De dames uit Westerbork hadden een buitenaanvaller die goed de gaten wist te vinden en de bal daar precies wist te slaan. Bij VCO kwam de pass niet, de set-up kwam niet en de aanvallers maakten het niet af. Eindstand: 25-11.

Er moest nu toch echt wat gaan veranderen in het spel om toch nog een set te winnen. Deze set liep dan ook beter aan onze kant en we wonnen deze met 21-25. Ook de vierde set was in één woord dramatisch. Eindstand: 25-12.

Deze nederlaag was ook onze eerste nederlaag. Volgende week spelen we thuis weer tegen Quinto om 17:00. We hebben jullie steun hard nodig en we hopen dat jullie allemaal komen kijken!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.