Opgave zaterdag training

Het seizoen loopt ten einde en wij zijn druk bezig met het plannen van de trainingen voor volgend seizoen. Naast de wekelijkse training zijn wij ook bezig met extra trainingen op de zaterdagmorgen voor A, B en C- jeugd. Op zaterdag zullen Annelieke van Hoorn, Elyn Prins en Julia Mulder deze trainingen gaan verzorgen. Heb jij interesse in extra trainen laat het ons dan weten! Zo weten we of er genoeg animo is om deze trainingen te (blijven) geven. De kosten voor deze extra trainingen zullen zo rond de 60 euro bedragen. Iedereen die het afgelopen seizoen al op zaterdag heeft getraind en dit wil blijven doen hoeft niet in actie te komen. Heb je het afgelopen seizoen getraind en wil je hier mee stoppen? Dan horen wij dit wel graag. Heb je niet op zaterdag getraind maar wil je dit wel graag meld je dan het liefst zo snel mogelijk maar zeker voor 25 juni aan door een mail te sturen naar vco72@hotmail.com
Hoe meer teamgenoten deelnemen, des te meer kun je je ook ontwikkelen als team. Wij hopen dan ook op veel animo.
Helaas kunnen wij op woensdag middag geen extra trainingen aanbieden aan de mini’s. We hebben er dan ook voor gekozen om zoveel mogelijk mini’s door te schuiven naar de C-jeugd zodat er door de meeste jeugdleden wel een mogelijkheid is om vaker te trainen. Ook hebben de miniteams goed gepresteerd en durven wij het daarom ook wel aan om ze door te schuiven naar het ‘echte’ volleybal.

Nog wat huishoudelijke mededelingen:
– Wedstrijdshirts, spelerspassen en coachmappen graag inleveren bij de trainer of iemand van het bestuur.
– Zaterdag 9 juli is er een beachvolleybaltoernooi voor de jeugd van de basisschool (groep 3 t/m 8)
– 7 en 8 juli is er beachvolleybal voor ‘senioren’.
– Miriam Kruiter zal in september het bestuur verlaten. Het jeugdwerk zal overgenomen worden door het jeugdbestuur. Aniek Sterenborg neemt vanuit dit nieuwe jeugdbestuur plaatst in het dagelijks bestuur en Agnes Wubs (moeder van Tessa) en Nicoline Huls (moeder van Kira) zullen tevens plaats nemen in het jeugdbestuur.
– Geef je op voor 25 juni voor extra trainingen op vco72@hotmail.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.