Julia naar Barcelona

Julia Mulder (14 jaar) is geselecteerd om met een volleybalteam naar Barcelona te gaan. Julia, die sinds februari bij het Regionaal Talenten Centrum in Groningen traint, gaat eind juni  in Spanje een internationaal volleybaltoernooi spelen.

Voor haar was dit een enorme verrassing, mede doordat ze nog maar kort bij het RTC traint. Tot dusver heeft Julia met haar team van het RTC nog maar één officieel toernooi gespeeld in Arnhem.

In de voorjaarsvakantie heeft ze nog deelgenomen aan een trainingskamp in Enschede, waar ze getraind werd door Erediviespeelsters van Eurosped. In het afgelopen jaar heeft ze een enorme groei doorgemaakt door veel trainingsuren te maken. Zelf zegt ze dat de uitnodiging om mee te gaan naar Barcelona, een mooie kans en een goede ervaring is om verder te groeien in het volleybal.

Het team van Julia zal worden begeleid en getraind  door Abe Meininger en Maarten van der Meulen. Verder zullen er twee fysiotherapeuten en twee begeleiders mee gaan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.