Geef je op voor het pannenkoekentoernooi

Op woensdagmiddag 4 juni wordt er door VCO ’72 weer een pannenkoekentoernooi georganiseerd voor de kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. De middag begint om 16:30 uur en duurt tot ongeveer 19:00 uur en vindt plaats op het voetbalveld in Onstwedde.

We hopen dat je (weer) mee doet! De kinderen van groep 3 & 4 spelen tegen elkaar. Met z’n vieren probeer je de bal bij elkaar op de grond te gooien. Maakt er iemand een foutje dan moet diegene het veld verlaten. Heb je alle vier tegenstanders weg gespeeld? Dan heb je een punt verdiend! (CMV niveau 2)

De kinderen van groep 5 & 6 spelen ook met z’n vieren. De tweede bal moet je vangen. Je moet altijd drie keer spelen. Er hoeft niemand meer uit het veld, alleen als je een reserve speler hebt, die draait op de opslag plek in. (CMV niveau 4)

De kinderen van groep 7 & 8 spelen ‘echt’ volleybal maar dan met z’n vieren. Je mag geen ballen meer vangen. Je mag bovenhands opslaan en smashen! (CMV niveau 6)

Geef je op met je team en bedenk ook een leuke, originele teamnaam! Je speelt met 4 maar je mag 5 personen opgeven voor een team. De bijdrage per team is €2,50. Aanmelden vóór 30 mei bij Elise Boels, Tel: 0599-858409 of per Email: elise.leugs@hotmail.com

Zit je op volleybal? Dan mag je een niveau hoger mee doen dan waar je eigenlijk toe behoort.

 

5451ac1bee

 

ad584dc545

ee4ff0ec48

dc3d3c7ef1

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.