Carla’s haarmode blijft hoofdsponsor

Onlangs heeft de sponsor van ons eerste damesteam, Carla’s Haarmode, het kledingcontract met vijf jaar verlengd.
Het aflopen van het oude contract betekent dat ‘onze’ dames 1 alweer 6 seizoenen lang in de oranje/zwarte tenues heeft gespeeld. Carla’s Haarmode is al jaren sponsor binnen onze vereniging en we zijn blij dat ze door wil gaan met het financieel ondersteunen van onze club.
Het bedrijf van Carla Lutjes is een bekend begrip in Onstwedde. Veel dorpelingen en mensen van daarbuiten weten al jarenlang de weg te vinden naar de kapsalon aan de Dorpsstraat 6A, waar ze terecht kunnen voor bijna alles op het gebied van haarverzorging. Uiteraard kunnen klanten er terecht voor een ‘gewone’ knipbeurt maar ook volumebehandelingen, herstel van beschadigd haar en great-lengths extensions zijn producten/diensten die Carla’s Haarmode aanbiedt.
Uiteraard zijn we als vereniging uiterst content met de verbondenheid van Carla’s Haarmode aan onze vereniging. In deze bijzondere tijd, waarin het corona-virus zorgt voor veel onzekerheid bij bedrijven, kunnen we extra waardering opbrengen voor het feit dat een sponsor bereid is om onze club te ondersteunen.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.