Beachvolleybal groep 3 t/m 8 basisschool

Beachvolleybaltoernooi THEMA SUMMER

Op zaterdagmiddag 28 juni wordt er door VCO ’72 weer een beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. De middag begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur en vindt plaats bij Jeugdsoos de Boerderij.

De kinderen van groep 3 & 4 spelen tegen elkaar. Met z’n vieren probeer je de bal bij elkaar op de grond te gooien. Maakt er iemand een foutje dan moet diegene het veld verlaten. Elke keer als je team een bal over het net speelt draait het hele team door. Heb je alle vier tegenstanders weg gespeeld? Dan heb je een punt verdiend!

De kinderen van groep 5 & 6 spelen ook met z’n vieren. De tweede bal moet je vangen. Je moet altijd drie keer spelen. Er hoeft niemand meer uit het veld, alleen als je een reserve speler hebt, die draait op de opslag plek in.

De kinderen van groep 7 & 8 spelen ‘echt’ volleybal maar dan met z’n vieren. Je mag geen ballen meer vangen. Je mag bovenhands opslaan en smashen!

Geef je op met je team en bedenk ook een leuke teamnaam! Je speelt met 4 maar je mag 5 personen opgeven voor een team. De bijdrage per team is €2,50. Aanmelden vóór 20 juni bij Elise Boels, Tel: 0599-858409 of per Email: elise.leugs@hotmail.com of lever het briefje bij haar in op school. We zouden het leuk vinden dat je het thema Summer terug laat kleren in je outfit. Naast een prijs voor de winnaars hebben we hiervoor namelijk ook een originaliteitsprijs!

Teamnaam: __________________________________

Naam speler 1 _________________________________ groep: _____
Naam speler 2 _________________________________groep:______
Naam speler 3 _________________________________groep:______
Naam speler 4 _________________________________groep: ______
Naam speler 5 _________________________________groep:______

Coach: ___________________________________________________

 

summer

summer 2 summer 3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.