15 februari: zeer geslaagde ‘super volleybal zaterdag’

Om 9 uur vanmorgen kwamen de eerste mini’s al in actie. Maar liefst 7 teams van VCO deden hun best om de wedstrijden om te zetten in winst. Zie elders op de site voor enkele leuke verslagen!

Om 15:45 uur waren er twee wedstrijden. Meisjes C won drie sets van Sudosa waardoor het team nu op een gedeelde vierde plaats staat. Een mooie wedstrijd voor de meiden die steeds beter op elkaar ingespeeld raken.

Ook speelden de andere C-ers. Dit team staat bovenaan en moest tegen de nummer twee. De eerste twee sets werden gewonnen, en met bloed, zweet en tranen werd ook de derde set met 29-27 binnen gesleept. De deur naar het kampioenschap staat hiermee een stuk verder open.

Om 17:00 uur speelde dames 1 tegen Dos. De wedstrijd werd geen wedstrijd, onverklaarbaar is nog altijd hoe het kan dat er in Valthermond verloren werd. Dos had helemaal niets in te brengen, VCO won eenvoudig, 4-0.

Een véél spannender wedstrijd was er om 17:00 uur op het andere veld. In een afgeladen De Bast speelde meisjes B1 tegen Tyfoon B1 een echte kraker. In het oefenduel ergens in augustus was Tyfoon de betere maar nu werd Tyfoon met 3-1 aan de kant gezet! Toppers! Tyfoon staat nog eerste maar voelt de hete adem van VCO, dat 2 wedstrijden minder heeft gespeeld.

Om 19:00 uur speelde heren 1 tegen VSV heren 1. Een altijd leuke derby waarin vandaag VCO het beste van het spel had, 3-1.

Ook een echte kraker was er om 19:00 uur op veld 2. Stentor kwam op bezoek bij Meisjes A. Opnieuw de nr. 1 tegen de nr. 2. De eerste twee sets won VCO maar helaas was het niet voldoende. De wedstrijd ging met 3-2 naar Stentor.

Al met al een zeer geslaagde volleybaldag!! Onder het kopje foto’s zijn foto’s van het minitoernooi te vinden. Ook zijn er veel nieuwe teamfoto’s geplaatst bij de jeugd en miniteams.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.