Beachvolleybal uitslagen

Woensdag 25 juni en vrijdag 27 juni vond het beachvolleybal voor senioren plaats. Onder prima weersomstandigheden werd er gespeeld op het terrein naast Jeugdsoos De Boerderij. Op woensdag was het de beurt aan de recreatieve spelers. Bij de mannen won het team van De Boerderij, bestaande uit Mark Kruize, Harm Jan Wilzing, Chris Strockmeijer en Nick Wagenaar. Bij de dames ging de winst naar Gerdien Wilzing, Irene Engels, Anita Wilzing en Pauliene Vrijenhoek.

Op vrijdag was het de beurt aan de competitieteams. Bij de mannen werd het net als vorig jaar het team Still Young uit Vlagtwedde. Bij de dames ging de winst naar Booyah. Het jeugdige team, bestaande uit Anniek Elzen, Hilde Spaans, Moniek Kruiter en Daniek Hilverts versloeg in de finale Time out (Margreet Mulder, Rieta Smith, Regina Santing en Margien Huiges) met 25 – 16.

Zaterdag was het uiteraard de beurt aan de jeugd van Onstwedde. In de poule van niveau 4 won heel toepasselijk het team De Beste! (Sander Jansen, Arjen Velthuis, Jonneke de Roo en Roan ?) Het team won de finale van de Oempaloempa’s (Nienke Meijer, Anouk Migchels en Lisa en Anne Eelsing)

Bij niveau 6 won het team The Dark Smash (Midas van Bruggen, Niels Lantinga, Wilmer Wubs, Marten Wubs en Jarno Sterenborg). De Dark Smash won de finale van de Beach Girls (Britt Mulder, Daphne Huls, Marriet Wilzing, Floor Geertsema en Emma Meijer)

Wij kunnen terugkijken op 3 geslaagde volleybaldagen. (Foto’s: Onstwedde.info)

beach4 beach3 beach2 beach1

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.