MB1 wint met 4-0 van Volop

Door Julia Mulder | Op 11 januari werd door MB1 de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar gespeeld. We vertrokken om 17.45 richting Oude Pekela (Volop).  Volop staat op plaats 9 in onze competitie.

De eerste set begon Vera aan de kant. We stonden goed te spelen. De pass kwam goed, Elyn gaf mooie set-ups en de aanvallers maakten dit af. Volop vroeg  2 keer een time-out aan,  maar VCO bleef sterk. Toen het laatste punt van de set gespeeld werd,  ging er bij Volop nog iemand door haar enkel. De eerste set werd gewonnen met 9-25.

De tweede set zat Julia op de bank. We waren erg blij met de eerste gewonnen set en we waren er erg van overtuigd dat we deze wedstrijd gingen winnen. Toch maakten we er deze set toch echt een potje van. We maakten erg domme fouten en keken elkaar aan wie nou de bal ging pakken. Coach Margreet vroeg bij een achterstand van 8-10 een time-out aan. Deze time-out bleek wel te helpen en we wonnen de set met 19-25.

De derde set kwam Julia weer in het veld voor Martine. Ook in deze set speelden we soms erg onder ons niveau, maar dit werd ook afgewisseld met mooie aanvallen. En ook deze set werd gewonnen met 17-25.

De vierde set kwam Martine er weer in voor Lisanne W. De winst was binnen, maar we wilden natuurlijk ook nog de vierde set winnen. VCO kwam deze set geen punt in gevaar. De wedstrijd werd toch nog met een redelijk gespeelde set afgemaakt.

We zijn erg blij met deze 0-4 overwinning. Volgende week gaat de reis naar V.C.Z in Zuidwolde. V.C.Z staat op de 10e plaats.