Ga jij liever volleyballen dan met vakantie? Geef je dan op voor een volleybalkamp van Nevobo!

Er kan weer ingeschreven worden voor de Nevobo Volleybalkampen 2014. De volleybalkampen worden georganiseerd voor spelers van 10 tot en met 19 jaar. Onder professionele begeleiding zijn de deelnemers bezig met hun favoriete sport. Er wordt niet alleen fanatiek getraind, maar er worden ook binnen- en buitentoernooien gespeeld. Daarnaast staan er nog activiteiten en spellen op het programma.

De werkgroep Volleybalkampen organiseert in 2014 zeven kampen. Er kan gekozen worden uit drie locaties. Er is in 2014 ook weer een beachvolleybalkamp! De groepen bestaan altijd uit leeftijdsgenoten.

De werkgroepleden en de begeleiders zetten zich geheel belangeloos in voor het welslagen van de kampen. Het inschrijfgeld is hierdoor laag. De kwaliteit van de begeleiding is echter uitstekend, doordat de begeleiders uitgebreid geschoold worden.

Voor alle kampen geldt: je hebt tijdens de kampweek een fiets nodig. Je kunt je eigen fiets meenemen, maar je kunt er ook één huren. De kosten voor een huurfiets zijn € 37,50 per week. Bij het beachvolleybalkamp is de fiets inbegrepen.

Ga voor meer informatie over de volleybalkampen naar www.volleybal.nl/volleybalkampen. Bellen of mailen kan ook: 030-7513633 of volleybalkampen@nevobo.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.