Ma1 wint thuis van Surf

Afgelopen zaterdag, 22 november, hadden wij een wedstrijd tegen SURF MA 1. Na een aantal wedstrijden uit, mochten we weer een wedstrijd thuis gaan spelen. Angelien en Saline konden niet bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dus waren wij met 7 spelers. Harrie en Agnes waren beide onze coaches.
De eerste set verliep goed. De passes kwamen goed en we konden goed aanvallen. Onze opslagen gingen ook goed. Surf bood weinig tegenstand. Deze set hebben we dan ook gewonnen met 25-15.
De tweede set verliep prima. Wij speelden nog steeds goed. Ook Surf bood iets meer tegenstand. We speelden mooie rally’s, die vaak voordelig waren voor ons. Deze set wonnen wij met 25-19.
Zo verliep ook de derde set. Onze opslagen gingen heel goed en daarmee behaalden wij veel punten. Toch maakten we het ons soms iets moeilijker dan het nodig was. Maar alsnog waren wij sterker. 25-21 was de eindstand.
De vierde set ging toch iets minder. We maakten het voor ons zelf te moeilijk en ook Surf ging iets beter spelen. We stonden achter met 19-22 toen de onze coaches om een time-out vroegen. We konden deze set niet zomaar laten liggen. We moesten deze ook gewoon winnen! Die time-out was onze redding. We gingen geconcentreerder spelen en we hebben uiteindelijk toch met 25-22 kunnen winnen! We waren ontzettend blij met de 4-0, want we nu hebben we er weer 5 puntjes bij!
Onze volgende wedstrijd is op 28 november in Beilen. Dan zullen wij tegen Smash spelen. En ook dan gaan we er weer keihard tegenaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.