Dames 1 oefent in Nieuw Buinen

Met een compleet nieuw team vertrokken de dames/meisjes naar Nieuw Buinen. Julia haar taak was deze avond het verzorgen van de bidons. Daarna kroop ze weer in bed met een warme kruik. Gelukkig waren de overige 7 spelers topfit en zo konden we er toch nog een leuk en nuttig avondje van maken.

De opstelling enigszins gewijzigd nl: Anniek op spelverdelen, Moniek in de diagonaal. Hilde en Miriam op buiten en Daniek en Diana op mid. Paulien kwam er achter in als libero voor Daniek en Diana. De eerste vijf punten stond iedereen een beetje schaapachtig te kijken naar alles wat mis ging maar daarna waren ‘we’ los. Afwisseling, lekker gretig, mooie punten en fijne blokkeringen, de eerste set ging ondanks de slechte start naar de Onstwedders.

De tweede set begon al stroef en de achterstand werd maar niet kleiner. Toen er nog een servicekanon bij Action gepositioneerd werd was er helemaal niks meer te redden. Kansloos verlies van de set en beide benen weer op de grond.

De derde en vierde set waren weer net als de eerste. Veel afwisseling, iedereen lekker gretig (al kan het nog wel wat beter aldus de coach) en beide sets werden in het voordeel van de Onstwedders beslist. Een fijn en nuttig avondje Nieuw Buinen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.