Dames 1 begint 2016 goed

Nadat 2015 niet goed werd afgesloten voor de dames begint 2016 met maar liefst twee overwinningen. Nadat thuis Action met 3-1 wordt verslagen herhalen de dames dit in Groningen waar van Lycurgus met dezelfde cijfers wordt gewonnen.

De dames werden vorig seizoen overtuigend kampioen in de tweede klasse. Met een jong team begon eind september het avontuur in de eerste klasse. Met een nieuwe trainer die de dames veel heeft bijgebracht in korte tijd zag het er op trainingen goed uit. Maar het lukte maar niet om dit om te zetten in winst tijdens de wedstrijden. Elke keer werd er net op het eind van een set verloren. Spanning? Onervarenheid? Wat er precies mis ging is niet duidelijk maar met een troosteloze twaalfde plek gingen de dames de feestdagen in.

Hoe anders is het na twee wedstrijden in het nieuwe jaar. Door de acht punten staat het team nu tiende, waarbij opgemerkt dat Action minder wedstrijden heeft gespeeld. Twee wedstrijden waarin het misschien ook niet altijd even goed ging, maar waarin er nu wel werd geknokt tot het einde. Het team hoopt deze reeks een vervolg te geven en nodigt iedereen uit om zaterdag te komen kijken en aanmoedigen als er tegen Pegasus gestreden wordt.

Tot zaterdag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.