Geef je op voor beachvolleybal voor kinderen!!!

Op zaterdagmiddag 9 juli wordt er door VCO ’72 weer
een beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de kinderen
van groep 3 t/m 8 van de basisschool. De middag begint
om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 15:30 uur en vindt
plaats bij Jeugdsoos de Boerderij. De afgelopen weken zijn er al verschillende clinics
op de basisscholen in Onstwedde en Alteveer geweest om te oefenen.

De kinderen van groep 3 & 4 spelen tegen elkaar. Met z’n vieren probeer je de bal bij elkaar op de grond te gooien. Maakt er iemand een foutje dan moet diegene het veld verlaten. Bij drie vangballen van je eigen team mag een speler het veld weer betreden. Heb je alle vier tegenstanders weg gespeeld? Dan heb je een punt verdiend! (Het spel zonder opslag, geoefend tijdens de volleybalclinic op school, minivolleybal niveau 1)

De kinderen van groep 5 & 6 spelen ook met z’n vieren. Ook nu probeer je weer het veld leeg te spelen. Na de opslag moet de eerste bal onderhands gespeeld worden en door een medespeler gevangen worden. Die gooit de bal over het net. Degene die een foutje maakt verlaat het veld maar mag terugkeren bij een vangbal van een medespeler (minivolleybal niveau 3, zonder doordraaien).

De kinderen van groep 7 & 8 spelen ‘echt’ volleybal maar dan met z’n vieren. Je mag geen ballen meer vangen. Je mag niet bovenhands opslaan maar wel smashen! (minivolleybal niveau 6)

Geef je op met je team en bedenk ook een leuke teamnaam! Je speelt met 4 maar je mag 5 personen opgeven voor een team. De bijdrage per team is € 5,00. Aanmelden vóór 4 juli bij Miriam Kruiter via een belletje of whatsapp berichtje 06-53165527 of via de facebookpagina van VCO’72 . Een mailtje naar vco72@hotmail.com mag ook! Wij hopen jullie allemaal te zien op 9 juli.

Vermeld bij je aanmelding:
– Je teamnaam
– Namen van de spelers
– In welke groep van de basisschool jullie zitten
– De naam van jullie coach/aanspreekpunt

Voor een nieuw op te starten groep zoeken wij nog 2 á 3 minivolleybalsters. Zit jij in groep 3 of 4 en wil je volleyballen informeer dan eens naar de mogelijkheden. Meer informatie over volleybal op vco72.nl

Jeugdbestuur VCO ’72: Aniek Sterenborg, Agnes Wubs, Nicoline Huls en Miriam Kruiter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.