Sport tijdens Corona

Wat zijn we blij dat er na 25 september geen beperkingen meer zijn voor het beoefenen en bezoeken van de breedtesport! Dit houdt in dat bijna iedereen weer optimaal kan genieten van onze sport. De sporthal is vrij toegankelijk voor bijna iedereen! 

De kantine echter valt onder de horeca. Voor de horeca gelden er nog wel beperkende maatregelen. Kortom per 25 september is iedereen vanaf 13 jaar ook verplicht om een coronatoegangsbewijs te tonen om gebruik te maken van de sportkantine en dient de sportkantine om 00.00 uur te sluiten. Echter geldt er geen maximum aantal bezoekers en er hoeft dus ook geen aftand gehouden te worden. 

We gaan niet actief toezien op het coronatoegangsbewijs. De vaccinatiegraad binnen onze gemeente en omliggende gemeentes is immers relatief hoog. Wel hopen we dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt. Verder zullen we er voor zorgen dat er wel stoelen op afstand staan in het vak op de tribune tussen de velden in. Dit is bedoeld voor mensen die zich niet comfortabel voelen wanneer het (te) vol is op de tribune. Respecteer deze mensen en geef hen in dat vak ook de ruimte! Ook na 25 september zullen we dit vak als zodanig in stand houden.

We doen dus een groot beroep op jullie eigen verantwoordelijkheid. Toon je een waardig lid van onze vereniging en respecteer de gezondheid van onze samenleving.

Samen kijken we uit naar een sportief, maar bovenal gezellig seizoen! 

Het bestuur van VCO’72

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.