Dames 1 wint met 4-0 van Ter Apel!

Afgelopen zaterdag 19 oktober speelde Dames 1 een thuiswedstrijd tegen Dames 1 uit Ter Apel. Deze wedstrijd werd met 4-0 gewonnen.

De eerste set startten de meiden fel en fanatiek. Er werd snel een voorsprong opgebouwd. De meiden uit Ter Apel werden onder druk gezet door de service aan de kant van VCO. Vooral in de eerste helft van de set was VCO duidelijk beter en scherper dan Pegasus. De passes en de sets kwamen goed waardoor de aanvallers de punten konden scoren. Pegasus kwam aan het einde van de set dichterbij doordat VCO onder druk werd gezet door de service. Na een aantal punten wist VCO zich te herstellen en het eigen spel op te pakken. De set werd gewonnen met 25-19.

De tweede set startte VCO met een achterstand. De verdediging stond niet scherp, de pass kwam niet bij het net, waardoor VCO hun eigen aanvallers uitschakelde. VCO herpakte zich, kwam aan service en scoorde 5 punten achter elkaar. De stand was weer 9-9. Het bleef een rommelige set aan kant van VCO. Goeie vlagen van enthousiasme en punten die gescoord werden in de aanval, wisselden af met vlagen waarin VCO achter de feiten aan liep. Uiteindelijk wist VCO met een spannend eind, de set met 28-26 te winnen!

De derde set was een kopie van set 1. VCO stond scherp te spelen en wist zelf de punten te maken. Door de scherpte in de pass wist de spelverdeler iedere aanvaller te vinden. Hierdoor werd er op iedere positie gescoord. VCO wist ook deze set met 25-19 binnen te slepen.

In de vierde set stond duidelijk Pegasus scherper te spelen dan in de voorgaande sets. De 3 meter aanvallen van Pegasus zorgden iedere keer voor een punt. Na een goede servicebeurt aan de kant van VCO stonden de teams weer gelijk. De hele set waren de teams aan elkaar gelijk. Om en om werden er punten gescoord. Uiteindelijk wist VCO ook de vierde set te winnen. De setstand was 26-24.

De volgende wedstrijd staat gepland op maandag 28 oktober om 20:30 uur in Sellingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.