Meisjes B1 sluit een geweldig seizoen af

Door Lisanne Wubs | Afgelopen zaterdag 12 april was het zover. De laatste wedstrijd van het seizoen stond op het programma. Vlak voor de wedstrijd was huldiging van mini 1 niveau 6, mix c en ons gepland.

Na een leuke huldiging met o.a. foto’s met de sponsor, gingen we inlopen, inspelen en inslaan. Maar voordat de wedstrijd begon, werden we één voor één bij naam genoemd en gingen we het veld op.

Iets later als gewoonlijk begonnen we de wedstrijd met Hilde en Martine op de bank. Er werd niet geweldig gepasst maar de ballen werden gered door Elyn en er kwamen goede set-ups uit. Veel ballen werden hard ingeslagen door Julia en Vera, maar er werden ook goede tactische ballen gespeeld door Annelieke en Lisanne. Eindstand werd 25-16.

Tweede set zaten beide Lisannes aan de kant. Hilde was er ook weer bij en stond op haar vaste positie, als mid. Met een grote voorsprong door de bovenhandse opslagen van Elyn, stond VCO snel 11-0 voor. Na een paar fouten aan eigen kant, werd dus set toch overtuigend gewonnen met 25-05.

De derde set begonnen Annelieke en Hilde aan de kant. Martine kwam op mid en Lisanne Poelman op diagonaal. Deze set werd er niet goed gespeeld. De pass werd niet gebracht en Elyn moest hem overal vandaan halen. Ook werd er te veel afgewacht en waren we net te laat. Deze set werd uiteindelijk wel gewonnen met 25-18.

De laatste set zaten Julia en Vera op de bank. Hilde begon op lang net als Lisanne Poelman en Martine op diagonaal. Deze set werd weer beter gespeeld. De pass kwam weer netter waardoor de set up ook beter gebracht kon worden. Met een paar harde aanvallen van Hilde stonden we weer snel dik voor. Aan het einde van de set stond Annelieke te serveren. De rest van het team hoefde bijna niks te doen. De opslagen waren zo strak en snel over het net dat er bijna geen enkele bal terug kwam. Bij 24-05 vroeg V.C.Z. een time-out aan. De laatste bal werd opgeslagen en V.C.Z. ving de bal, waardoor ook deze set naar VCO ging.

Na nog een paar laatste foto’s te hebben gemaakt in de kampioenshempdjes werd er gezellig samen patat gegeten bij Bennie. Er wordt terug gekeken op een leuk seizoen. Er werd in totaal 97 van de 100 punten gepakt!

Alle supporters, scheidsrechters, trainers en coaches bedankt voor dit leuke seizoen!